06-460 330 26 info@paellaaandelek.nl
Selecteer een pagina

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost een paella?

De kosten hangen af van de paella die je kiest en de grootte. Op basis van je wensen maak ik een offerte voor je. Ga – bij twintig personen – uit van ongeveer 22 euro per persoon voor een paella Valenciana en 18 euro voor een paella vergana (de bedragen zijn inclusief 9 procent btw). Hoe groter de paella, hoe lager de kosten. Daarnaast reken ik (afhankelijk van je locatie) voorrijkosten. Ik kom immers met branders, pannen (de hele santenkraam) naar je toe.

 

Zitten er gluten in een paella?

Nee. Gluten vind je in producten waar granen in verwerkt zijn. In rijst zitten echter geen gluten.

 

 

Hoe gaat het maken van een paella in zijn werk?

Als ik bij jou thuis een paella komen maken, breng ik zelf alle spullen mee. Naast de ingrediënten zijn dat een paellapan of paellapannen en mijn speciale brander(s) die op gas werken. Die brander is nodig omdat de paellapan gelijkmatig verhit moet worden. Paella maken op een gewoon fornuis werkt om die reden niet (tenzij de pan niet groter is dan circa 30 centimeter). De gasbranders die ik gebruik zijn geschikt voor (veilig) binnengebruik. Ook alle andere keukenspullen heb ik bij me. Fijn hè?

 

Help! Ik heb geen borden en bestek voor al m'n gasten. Wat nu?

Geen nood, je kunt glazen, servies en bestek bij mij huren, voor een schappelijke prijs. Je feestje kan gewoon doorgaan!

 

Wat gebeurt er bij annulering?

Als je een week van te voren (of eerder) annuleert, is dat kosteloos. Tussen de zeven en twee dagen voor de afgesproken datum betaal je 10 procent van het bedrag dat we zijn overeengekomen. Annuleer je binnen 48 uur, dan betaal je 50 procent van het offertebedrag (ik heb dan inmiddels al inkoopkosten gemaakt).

 

In welke regio is Paella aan de Lek actief?

Paella’s maak ik vooral in Culemborg en omgeving. Woon je verder dan 20 kilometer van Culemborg? Dan is dat geen probleem.  ik breng je dan wel voorrijkosten in rekening. Uiteraard vind je dit bedrag in de offerte.

Kan ik ook verschillende paella's laten maken?

Ja, dat kan. Sterker: daar kiezen de meeste mensen voor. in bijna elk gezelschap zijn ook vegetariërs. Ook daar maak ik graag een heerlijke paella voor.

Smaakt de vegetarische paella ook echt naar paella?

Zeker! Natuurlijk is de smaak anders dan bij een paella waarin vis en schaaldieren zijn verwerkt. Maar door het gebruik van zeegroente en kruiden wordt het toch een heerlijken paella.

Hoe zit het met voorgerechten en toetjes?

Paella is een flinke hap. Ik raad altijd af om een echt voorgerecht te serveren. Op een warme dag vind ik gazpacho wel een goed idee. Die maak ik met plezier voor je. En als nagerecht mag een echte crema catalana natuurlijk niet ontbreken. Die heb ik ook in mijn repertoire!

Wat voor wijn drink je bij paella?

Je kunt bij paella alle kanten op: wit, rood of rosé. Zorg er wel voor dat je een volle (rood) of stevige wijn (wit) hebt. Paella is ‘kermis in je mond’: veel smaaksensatie. de wijn moet voldoende tegenwicht bieden. Het leukste is natuurlijk als je voor een Spaanse wijn gaat. Als je wilt kan ik je verder adviseren.

Hoelang duurt het maken van een paella?

Vanaf het moment dat alle spullen zijn opgesteld, ben ik ongeveer een uur bezig met de bereiding. Meestal ben ik zo’n 1,5 uur van tevoren bij je.

Wat als mijn vraag er niet bij staat?

Neem dan contact met mij op! Ik beantwoord je vraag graag (06-460 330 26, info@paellaaandelek.nl).

Hoe kom ik weer op de openingspagina?

Klik op de pan!